Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina

Grad Zrenjanin se i ove godine pridružio manifestaciji humanitarnog karaktera pod nazivom "Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina" održanoj danas u Aviv parku Zrenjanin gde su predstavnici 15 institucija, organizacija, kompanija i medija iz Zrenjanina kitili jelke.

 

 

Svaka institucija i kompanija svojim učešćem u ovoj manifestaciji priključila se i akciji prikupljanja novogodišnjih paketića za decu, koji će biti uručeni zrenjaninskom Centru za socijalni rad, odnosno deci bez roditeljskog staranja.

 

 

Ovom događaju prisustvovali su i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić sa svojim saradnicima, a u ime Grada Zrenjanina posetioce je pozdravio Saša Santovac, zamenik gradonačelnika pohvalivši humani karakter manifestacije.

 

 

- Želeo bih da se zahvalim kompaniji Aviv što organizuje ovako lepo druženje, ali, ono što je najbitnije, ono ima humanitarnu misiju. Takođe, želim da se zahvalim i svim učesnicima, jer ćemo prikupljanjem paketića sigurno obradovati decu u hraniteljskim porodicama i decu sa posebnim potrebama. Naravno, Grad Zrenjanin uzeo je učešće jer želimo da budemo na mestima gde se iskazuje humanost i na taj način pomognemo svima. Ono što je takođe veoma bitno, jeste da smo svi mi danas ovde pokazali ljudskost i da smo prikupili još više paketića u odnosu na prošlu godinu . To i jeste jedan od jasnih pokazatelja da želimo da pomažemo onima kojima je pomoć neophodna - rekao je Santovac izrazivši očekivanje da će iduće godine biti još više učesnika.   

 

 

Kićenje jelki proteklo je uz muzičko-zabavni program, a mališane je obradovao i Deda Mraz. Po oceni prisutne dece, za najlepšu ovogodišnju jeklu izabrana je jeka Centra za socijalni rad. 

Danka Gladović, direktor marketinga u Aivu izrazila je zadovoljstvo što Aviv park Zrenjanin drugu godinu zaredom uspešno organizuje ovu humanitarnu manifestaciju i to uz veliku podršku grada, drugih institucija i medija.

- Ovim dokazujemo da svi postajemo još humaniji, a prikupljeni paketići biće uručeni Centru za socijalni rad i deci u hraniteljskim porodicama - navela je Gladović.

 

 

Prošlogodišnja akcija imala je veliki odziv u javnosti, kada se tom prilikom sakupilo 250 paketića za decu bez roditeljskog staranja i za decu sa posebnim potrebama koji su im uručeni preko Centra za socijalni rad Grada Zrenjanina.

 

 

Pored Grada Zrenjanina i Centra za socijalni rad, jelke su okitili i Crveni krst, Sportski objekti Zrenjanin, RTV Santos, Portal Zrenjaninski, Osnovna škola “Petar Petović Njegoš”, Golden Beauty Shop, Centar za edukaciju BIG BEN, Hapy kids, List Zrenjanin, Klik FM, I Love Zrenjanin, VORP marketing i Aviv Arlon.