Grad otvorenog srca - program novogodišnjih svečanosti

Pod prepoznatljivim sloganom “Grad otvorenog srca”, Zrenjanin i ove godine organizuje novogodišnje svečanosti koje počinju u petak, 30. decembra, u 18 časova, u Kulturnom centru Zrenjanina. Za naše najmlađe sugrađane priprema se dečiji mjuzikl “Žurka snova - stiže nam Nova”. Ulaz je slobodan.
 
 
“Zagrevanje” za najluđu noć počinje u subotu, 31. decembra, u 12 časova, na Trgu slobode. Uz Deda Mrazove i klovnove, biće organizovano tradicionalno ukrašavanje novogodišnje jelke tokom kog će se deci priključiti i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić. Atmosferu će upotpuniti koncert dečjeg hora “Supernova” plus bend, kao i novogodišnja predstava Centra za kreativno odrastanje CEKOM “U potrazi za Deda Mrazom”.
 
U večernjim časovima, u novogodišnjoj noći, Zrenjanince i njihove goste koji se odluče za doček na otvorenom zabavljaće grupa “Plus old hits”, čiji nastup počinje u 22.30 časova i traje oko sat vremena. U Novu 2017. godinu uvešće nas “ABBA ril tribjut bend”, a u ponoć ni ovoga puta neće izostati vatromet.
 
 
U prepodnevnim časovima prvog dana Nove godine, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić posetiće porođajno odeljenje Opšte bolnice “Đorđe Joanović” i uručiti prigodne pakete, darove grada Zrenjanina, prvorođenim bebama u našem gradu u 2017. godini.