Najavljen zimski turnir u malom fudbalu

U Multimedijalnoj sali Gradske kuće održana je danas konferencija za novinare povodom predstojećeg tradicionalnog Zimskog turnira u malom fudbalu. 

Na konferenciji su govorili pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić, Ivan Mikalački i Dalibor Mladenović ispred organizacionog odbora.

 

 

Generalni pokrovitelj turnira je Grad Zrenjanin, ukazao je Radišić i pozvao sugrađane da u što većem broju posete ovo sportsko takmičenje koje se organizuje peti put zaredom. 

Mikalački je rekao da će turnir u malom fudbalu početi u nedelju, 25. decembra, u Kristalnoj dvorania da će izvlačenje parova biti održano 23. decembra. Kako je naveo, do sada je prijavljeno više od dvadeset ekipa, a prijavljivanje je moguće do samog izvlačenja.

 

 

Budući da je u toku rekonstrukcija hale Medison, ovogodišnji turnir biće ranije završen i bez u takmičenja u veteranskoj konkurenciji. 

Nagradni fond isti je kao i prethodne - za osvojeno prvo mesto 200.000 dinara, drugoplasirani 100.000, dok za trećeplasiranu ekipu nagrada iznosi 50.000 dinara. 

 

Više informacija na http://www.turnirzrenjanin.com/