Пријем за представнике Интернационалне полицијске асоцијације ИПА из Грчке – подрегион Закинтос

Заменик градоначелника Зрењанина Саша Сантовац примио је данас у Градској кући делегацију Интернационалне полицијске асоцијације ИПА из Грчке – подрегион Закинтос. 

 

 

Пожелевши им добродошлицу, Сантовац је подсетио да је средином јуна уприличио и пријем за представнике Интернационалне полицијске асоцијације ИПА из Црне Горе и Пољске и да се спроводе бројне активности које се односе на ту асоцијацију, а да је све то, како је навео, очигледан показатељ доброг рада ИПА-е у Зрењанину.
Сантовац је истакао да Град Зрењанин у тим активностима даје подршку ИПА регији Зрењанин и изразио задовољство што гости са Закинтоса у оквиру прве посете Србији бораве у нашем граду.

 

 

Председник ИПА регије Закинтос Хараламбос Адријопулус захвалио је на гостопримству истакавши да су први утисци веома добри и да је један од циљева посете дружење, односно упознавање и размена пословних информација.

 

 
Хараламбос је заменику Саши Сантовцу уручио плакету ИПА регије Закинтос.

 


У име домаћина, ИПА регије Зрењанин, на пријему се захвалио председник Миле Пејић, а међу делегацијом из Србије у нашем граду био је и  председник ИПА Подунавље Перица Миловановић.


ИПА је једина међународна струковна организација полицајаца, како активних тако и пензионисаних, без обзира на функцију, ранг, религију, пол, националност, расу. То је политички и пословно потпуно независна и невезана ни за једну другу организацију или удружење, а отворена је за полицајце свих држава, за једноставне и неограничене односе између полицајаца и за успостављање могућности међусобне измене струковних искустава.

 


 
ИПА је регистрована на темељу својих циљева при Савету Европе и УН, са саветодавним статусом, као међународна организација.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6779/SANTOVAC_IPA_00.jpg