Зрењанин међу шест војвођанских градова, представљених на овогодишњем Сајму “Еxpo Real 2022” у Минхену

Развојна агенција Војводине и шест војвођанских градова, међу којима и Зрењанин, и ове године су се представили на једном од најзначајнијих светских сајмова некретнина, инвестиција и услуга „Еxpo Real 2022“, одржаном у Минхену од 4. до 6. октобра. 
 
Овај сајам је највећа пословна платформа за сектор инвестиција и некретнина и највећи “Б2Б” сајам у Европи, који нуди идеално окружење за ефикасно умрежавање на кључним тржиштима Европе, Блиског истока и САД, те једно од најважнијих места сусрета за индустрију некретнина, размену знања и искустава са пословним партнерима. Сајамски штандови заузели су површину од 54.000 квадратних метара и на њима је наступило више од 1.200 излагача из тридесетак држава света. Осим нашег града, суизлагачи на штанду Развојне агенције Војводине били су Сомбор, Суботица, Кикинда, Сремска Митровица и Нови Сад.
 
 
 
 
Сајам је представљао одличну прилику за промоцију инвестиционих локација и могућности града Зрењанина, као и других погодности које страни привредници добијају инвестирањем у наш сектор некретнина. Зрењанин је један од лидера у привлачењу инвестиција, не само у Војводини, већ и у целој Републици Србији и прoмовисао је у Минхену могућности инвестирања у некој од његових пословних зона, с посебним акцентом на индустријску зону “Југоисток”, у којој се планира ново проширење и даље унапређење инфраструктуре, а где се тренутно реализује и највећа директна страна привредна инвестиција у Србији. 
 
Основна тема овогодишњег сајма био је развој дистрибутивних и логистичких капацитета будућности, као и подстивцање локалног и регионалног туризма кроз изградњу нових смештајних капацитета и развој постојећих туристичких локација.
 
 
 
 
Фотографије: Сајам Expo Real 2022, https://exporeal.net/

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6755/Expo_Real_Minhen_2022_0.jpg