Градоначелник одржао радни састанак са директором Гаранцијског фонда АП Војводине – следи драстично проширивање досадашње сарадње

Градоначелник Симо Салапура, заједно са помоћницом Цицом Вучковић, одржао је данас састанак са директором Гаранцијског фонда Аутономне покрајине Војводине, Ђорђем Раковићем и његовом сарадницом, помоћницом директора Снежаном Брусин.

 

 

Раковић је истакао да су током данашњег радног састанка договорени заједнички циљеви и заједничка сарадња која ће у наредном периоду допринети томе да ће предузетници са територији нашег града имати низ пословних бенефита по питању издавања гаранција за кредитирање инвестиција у привреди и пољопривреди.

- Сарадња је између Фонда и Града Зрењанина постојала је и раније, али ово, о чему сада договарамо, јесте драстично проширивање те сарадње, а то ће се у најскоријем периоду и видети – казао је још Раковић.

 

 

Иначе, Гаранцијски фонд  АП Војводине основан је са задатком да олакша приступ финансијском тржишту и обезбеди повољније услове кредитирања од оних које нуде банке, а тај задатак Фонд реализује кроз своју основну делатност, издавање гаранција банкама као средство обезбеђења уредног враћања банкарских кредита.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/7111/GARANCIJSKI_FOND_SASTANAK_00.jpg