Потписани уговори за куповину још четири сеоске куће са окућницом – до сада на основу конкурса Министарства за бригу о селу купљено педесет кућа у четрнаест насеља

Министар за бригу о селу Милан Кркобабић потписао је данас у Палати Србија још 185 уговора о додели бесповратних средстава за куповину сеоске куће са окућницом.
Тројни уговор министар је потписао са добитницима средстава за куповину сеоске куће и представницима јединица локалних самоуправа на чијим се територијама изабране куће налазе.

У име Града Зрењанина уговор је потписао заменик градоначелника Саша Сантовац

 


Захваљујући том документу, потписаном на основу конкурса Министарства за бригу о селу  за доделу бесповратних средстава за куповину сеоске куће са окућницом у свим крајевима Србије, купљене су још четири куће и то у Белом Блату, Томашевцу, Ечки и Меленцима. 

 

 

У претходне две године, колико траје акција Министарства за бригу о селу, у сеоским срединама Града Зрењанина купљено је укупно 50 кућа у 14 насељених места - Белом Блату, Меленцима, Перлезу, Томашевцу, Банатском Деспотовцу, Елемиру, Арадцу, као и у Орловату, Стајићеву, Лазареву, Ечки, Михајлову, Златици и Ботошу.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/7134/UGOVORI_KUCE_SANTOVAC_AVGUST_2023_00.jpg