Радови у Улици др Лазе Костића почињу сутра и трају до недеље, привремено се мења режим саобраћаја за теретна возила и аутобусе

Након завршетка радова на рехабилитацији Улице 4. јула, путари настављају с активностима у овом зрењанинском насељу и за сутра (четвртак, 14. март) најављују почетак радова у једној од најпрометнијих улица у том делу града - др Лазе Костића. 
 
Предвиђено је да уклањање дотрајалог и постављање новог асфалта, с пратећим радовима, траје до недеље, 17. марта и у том периоду привремено ће се вршити преусмеравање саобраћаја за теретна возила у Улици Пере Добриновића алтернативним правцем за теретна возила и аутобусе кроз Панчевачку улицу. 
 
Истовремено, ЈКП "Водовод и канализација" почиње с радовима на реконструкцији и доградњи сливничке везе која се налази на улазу у паркинг унутар насеља из Улице Лазе Костића, где се атмосферска вода задржава после сваке падавине. 
 
Моле се корисници паркинга, становници насеља "4. јул" и сви учесници у саобраћају да кретање прилагоде условима на терену и уколико није неопходно, избегавају за саобраћај моторних возила Улицу др Лазе Костића док трају радови. По њиховом завршетку, путна инфраструктура у овом делу града биће значајно боља, с обзиром да потпуно нов асфалт, уз Панчевачку, добијају три најпрометније улице. 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/7391/Grad_00.jpg