Odbrojavanje do ''Soundloversa 2''

Pet dana preostalo je do održavanja drugog po redu "Soundlovers" muzičkog festivala u Zrenjaninu. U ambijentu nekadašnje kino-bašte, koji se pokazao kao izuzetno akustičan i prelep prostor pod otvorenim nebom za oko 3000 posetilaca, u subotu, 19. juna, nastupiće holandski hitmejker, osnivač "Flamingo Recordingsa" i resident najvećih svetskih festivala i klubova, DJ Funkerman.
 
U poslednje četiri godine Funkerman i "Flamingo recordings" stoje iza mnogobrojnih hitova kao što su: Speed Up, Let me think about it, Put Your Hands Up For Detroit, The Creeps , Remember , Slide i letnje anteme... 3 Minutes To Explain. Samo u 2008. godini Funkerman je nastupao na mnogobrojnim muzičkim događajima i festivalima - Mystery Land, Love Parade, Creamfields, Extrema Outdoor, Ministry of Sound London, Sensation White, a kao jedan od najvećih uspeha izdvaja se rezidentura Funkerman-a u čuvenom klubu Space na Ibizi. Ove godine je izašao dugo očekivani debi album Funkerman-a, sa produkcijom takvom da perfektno oslikava njegov širok stav o muzici, sa raznolikom mešavinom najboljih svetskih klubova i festivala i izvođača od soul i hip hop-a do underground house i electro muzike.
 
 
U drugi Soundlovers uvešće ljubitelje clubbinga čovek sa neospornim kvalitetom koji još od 1996. potresa beogradske klubove, osnivač domaće izdavačke kuće Ambasada Records i hitmejker pesama koje su osvojile Srbiju i Evropu ("Jack is Back", "Gangster", "Pure Pleasure", "We love house" itd.), DJ Pookie,  dok će nakon centralnog imena u ranim jutanjim časovima resident AS Radija i najboljih novosadskih klubova, DJ Macro nastaviti da diktira ritam sa stage-a šireći plodove svoje dinamične produkcije ("3 AM", "Seduction", "Fluid Feelings" itd.) uz kvalitetan mainstream prožet tvrđim klupskim zvukom. 
 
Promotivna cena za prvih 500 karata iznosi 890 dinara, a u Zrenjaninu mogu se kupiti na zvaničnim, vidno izbrendiranim, trafikama lanca "Impela" u pešačkoj zoni ili kod zvaničnih promotera. Pored online poručivanja, mogu se kupiti kroz prodajne mreže Bilet servisa i Gigstix-a. Originalna "Soundlovers" karta na sebi poseduje dva sistema zaštite, hologram i pečat "Creative Crossroad" na poleđini iste.
 
Više o svemu na web sajtu : www.soundlove.rs , kao i na Facebook-u, Twitter-u i Youtube kanalu.