Radovi u Mužljanskoj koloniji i MZ ''Dositej Obradović''

Gradonačelnik Zrenjanina dr Mileta Mihajlov obišao je danas radove na sanaciji trotoara u ulici Laze Kostića, u Mesnoj zajednici "Dositej Obradović".
Kako je rekao, ova mesna zajednica je iz sredstava samodoprinosa izdvojila tri miliona dinara.
- U ovoj godini planira se ulaganje još 20 miliona dinara za sanaciju svih trotoara u mesnoj zajednici "Dositej Obradović" – rekao je gradonačelnik Mihajlov. 
Predsednica Saveta MZ "Dositej Obradović" Gordana Kostić Mirčetić naglašava da je reč o velikim radovima, a kako je objasnila, u Ulici Laze Kostića biće postavljen behaton.
 
 
- Kada se to uradi biće sanirani će biti i trotoari u parku i u Ulici Dositeja Obradovića, a zatim i naseljima D2, D3 i "Ruža Šulman", takođe, biće urađeni i parkinzi u naselju "Ruža Šulman" i "Uroš Predić". Takođe, biće postavljene kante za smeće i klupe, a sve to će sigurno doprineti lepšem izgledu naše mesne zajednice – rekla je ona.
Nakon obilaska radova u Ulici Laze Kostića, gradonačelnik je obišao i radove na asfaltiranju Ulice Radnoti Mikloša, koja je jedna od najprometnijih u tom delu grada..
Radove izvodi preduzeće "Vojvodinaput", a gradonačelnik je novinarima rekao da je iz Fonda za kapitalna ulaganja obezbeđeno 328 miliona dinara.
- Ulica Radnoti Mikloša je samo jedna od ulica koja će u narednom periodu biti asfaltirana, jer kako je planirano, do kraja godine biće urađeno više od 50 ulica – dodao je gradonačelnik.