Gradonačelnik uručio poklone porodiljama

Povodom 8. marta, Dana žena, gradonačelnik dr Mileta Mihajlov posetio je danas porođajno odeljenje zrenjaninske Opšte bolnice "dr Đorđe Joanović", gde je porodiljama uručio prigodne poklone.

 

   


- Danas smo u porodilištu, mestu gde počinje život, koje je simbol života i novog rađanja. Želim ovom prilikom da čestitam praznik svim ženama Zrenjanina, da im poželim mnogo ljubavi, zdravlja, sreće, ali i međusobnog uvažavanja što je mislim sasvim dovoljno za srećan i uspešan život – rekao je novinarima, nakon obilaska porodilja gradonačelnik Mihajlov.
Dr Olgica Parigros Petrović, načelnica ginekologije i akušerstva porodiljskog odeljenja, kaže da ih je, kako porodilje, tako i zaposlene, donašnja poseta izuzetno iznenadila i obradovala.

 


- Ovo je prvi put da su nas na ovaj dan posetili gradski čelnici i da se Grad obratio ženama i dao im poklon za 8. mart. Na našem odeljenju trenutno je trinaest žena, odnosno majki kojima su uručeni pokloni, kao i trinaest beba. U njihovo ime, i u ime mojih koleginica najlepše se zahvaljujem na poseti i poklonima - kazala je ona. 
Nakon toga, gradonačelnik je posetio i zaposlene na odeljenju zrenjaninske ginekologije.