Радови на канализационом систему у Елемиру су настављени

Градоначелник Зрењанина др Милета Михајлов присуствовао је данас потписивању Уговора о изградњи наредне фазе канализације у Елемиру. Такође је са члановима Савета месне заједнице разговарао о изградњи секундарне канализационе мреже која ће, како је планирано, повезати 800 домаћинстава.

 

 

- У овом селу много је урађено, пре свега мислим на канализациону мрежу, улагање преко деведесет милиона динара. Средства су обезбеђена из Фонда за капитална улагања, месне заједнице и градског буџета. Потпуно смо реконструисали просторије амбуланте, укључујући лекара опште праксе, стоматолога и апотеку. У Елемиру се гради вртић и он је у завршној фази, тако да се надамо да ће га деца користити на јесен. Школа је такође реконструисана, са видео-надзором - рекао је Михајлов додајући да је Ловачка викендица отворена како би је могла користити бројна удружења Елемира.

 

 

Заменик председавајућег Савета месне заједнице Драган Соломон рекао је да верује да ће ускоро новим пројектом почети побољшати услове за спорт изградњом спортског центра.