Poziv svim odbornicima na aktivno učešće u radu Skupštine grada

Ljubomir Stanisavljev, zamenik predsednika Skupštine grada Zrenjanina, koji je, u odsustvu predsednika Skupštine grada, sazvao 2. skupštinsku sednicu, pozvao je sve odbornike na aktivno učešće u radu gradskog parlamenta.
 
- Za naredni utorak, 21. avgust, zakazana je sednica na kojoj bi odbornici trebali da izaberu novog gradonačelnika, pošto je Goran Knežević, aktuelni gradonačelnik, podneo ostavku na tu funkciju. Osim gradonačelnika, biće izabran i njegov zamenik i članovi Gradskog veća. Odbornici će takođe odlučivati o razrešenju dosadašnjih i izboru novih članova upravnih i nadzornih odbora u javnim preduzećima i ustanovama, kao i o izboru članova komisija i radnih tela koje imenuje Skupština grada – ističe Stanisavljev, uz uverenje da će sednica proteći u demokratskoj atmosferi.
 
- Ovim putem pozivam sve odbornike, kako iz stranaka koje čine skupštinsku većinu, tako i odbornike iz opozicije, da uzmu aktivno učešće u radu gradskog parlamenta, kako bi zajednički konstituisali novu gradsku vlast. Uprkos razlikama u političkim stavovima, što i jeste i treba da bude odlika demokratije, Skupština grada Zrenjanina uvažavaće mišljenje svakog odbornika i ja ću, kao učesnik u radu Skupštine, maksimalno poštovati te principe – naglašava zamenik predsednika Skupštine grada, Ljubomir Stanisavljev.