Gradsko veće na usluzi meštanima naseljenih mesta

Članovi Gradskog veća će u narednom periodu obići sva naseljena mesta u okolini Zrenjanina kako bi se upoznali sa problemima njihovih meštana, najavio je član Gradskog veća zadužen za socijalna pitanja Dragan Šašić.
- Kancelariju Gradskog veća svakodnevno posećuje veliki broj građana i pokazala se potreba da im se na neki način približimo kako ne bi morali da dolaze, posebno jer je među ljudima koji traže pomoć veliki broj socijalno ugroženih i za koje je velika stavka izdvojiti novac za put. Na ovaj način ćemo se  na licu mesta uveriti koji su njihovi problemi i šta konkretno možemo da uradimo. Neophodno je da se oni kojima je potrebna pomoć u svojim mesnim zajednicama organizuju i kontaktiraju nas preko  predsednika svojih mesnih zajednica. Gde god da postoji potreba mi ćemo doći i pokušati da zajedno nađemo rešenje za probleme koje naši sugrađani imaju – rekao je Šašić.
Prema njegovim rečima kancelariju Gradskog veća svakodnevno poseti veliki broj ljudi, a problemi su razni, najčešće oni koji se tiču problema vezanih za imovinsko stanje, račune Elektrodistribucije i reprogram dugova, ali i pitanja koja se tiču socijalne pomoći.