U poseti gradonačelniku ''vrlo visoka delegacija''...

U poseti gradonačelniku Zrenjanina danas je boravila jedna od, verovatno, najviših delegacija u poslednjih nekoliko godina, bar kada je reč o - visini. Delegaciju je predvodio potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije, naš proslavljeni sugrađanin, Dejan Bodiroga, a u njoj su bili još direktor muških selekcija KSS, takođe nekadašnji as pod obručima, Dragan Tarlać, kao i domaćini, predsednik KK "Proleter Naftagas", Đorđe Budimir i generalni sekretar kluba, Petko Popović.
 

Razlog za posetu i kraći radni sastanak u kabinetu gradonačelnika Ivana Bošnjaka bio je organizovanje gostovanja juniorske i mlade reprezentacije Srbije, igrača uzrasta 18 i 19 godina,  koje bi u našem gradu održale deo priprema za učešće na Mediteranskim igrama u Mersinu u Turskoj, odnosno Svetskom prvenstvu u Pragu. U sklopu tih priprema, tokom prve polovine juna meseca, u Zrenjaninu bi bio organizovan i jedan međunarodni turnir sa četiri učesnika. O detaljima ovog turnira, kao i učesnicima, biće još reči.
 
Nakon ove posete, napravljena je zajednička fotografija na kojoj se, inače visok gradonačelnik Zrenjanina, našao u "nezavidnoj" situaciji, okružen četvoricom "dvometraša", uz već navedenu konstataciju da je u našem gradu danas boravila, zaista, "vrlo visoka delegacija".