Fijakeri i tamburaši najavili početak ''Dana piva''

Tradicionalna povorka fijakera, s tamburašima i promoterkama, uz besplatno točenje piva, krenula je danas iz Gradske bašte zrenjaninskim ulicama, najavljujući početak XXVIII "Dana piva". Povorku su ispratili čelnici lokalne uprave i svi članovi Gradskog veća, koji su, uoči današnje sednice ovog tela, iskoristili priliku da pozovu Zrenjanince da posete manifestaciju i doprinesu njenoj masovnosti i uspešnosti. 
 
   
 
   
 
Marica Kosanović, šefica Turističko-informativnog centra Grada Zrenjanina, rekla je da je, kao i prethodnih dvadeset sedam godina, dan uoči otvaranja manifestacije rezervisan za povorku fijakera i čašćavanje naših sugrađana pivom.
 - "Dani piva" zvanično će biti otvoreni sutra, u 21.30 časova, na velikoj bini na Žitnom trgu, nakon čega sledi vatromet. Prvog dana manifestacije očekuju nas izvođači Dejan Petrovič i big bend, Bed Kopi i orkestar Ego, dok će prateći programi krenuti na Trgu slobode, Trgu dr Zorana Đinđića, u porti Uspenske crkve, što je u vezi s obeležavanjem slave Velika Gospojina, na parkingu "Prevlaka", kao i svim ostalim lokacijama predviđenim za održavanje manifesatcije. Od sutra Zrenjanin živi svom snagom za "Dane piva" - istakla je Kosanovićeva i još jednom, ispred organizatora, poželela dobrodošlicu svima koji će, tokom narednih pet dana, posetiti manifestaciju.