Otvorena kancelarija Gradske uprave u MZ ''Zeleno polje''

Nakon što su kancelarije Gradske uprave Zrenjanin otvorene u naselju Bagljaš i u prostorijama MZ Dositej Obradović, danas je ovakvu kancelariju dobilo i naselje "Zeleno polje". Ovim je nastavljen proces približavanja Gradske uprave građanima u velikim gradskim naseljima i omogućeno žiteljima ovih delova grada da, bez dolaska u Gradsku kuću, obave overu potpisa, prepisa i rukopisa dokumenata. Kancelarija je otvorena u zgradi MZ "Zeleno polje" i u njoj će raditi jedan službenik Gradske uprave.
 
 
Početku rada kancelarije prisustvovao je i gradonačelnik Zrenjanin, mr Ivan Bošnjak, koji je rekao da se ovakvim aktivnostima rasterećuje pisarnica Gradske uprave, a građanima omogućava da u svom okruženju obave neki administrativni posao. 
- Ovo je treća kancelarija koju otvaramo tokom poslednjih godinu dana, a s tim aktivnostima nastavićemo u narednom periodu i u drugim delovima grada. Pokušaćemo da uporedo realizujemo i različite infrasrukturne projekte, kako na teritoriji gradskih, tako i seoskih mesnih zajednica. Nadam se da će građani sva svoja prava moći da ostvare u okviru svojih mesnih zajednica – istakao je gradonačelnik Bošnjak.
 
Mesna zajednica "Zeleno polje" nedavno je dobila savremenu ambulantu, a u toku su aktivnosti u vezi sa još jednom značajnom investicijom – izgradnjom pijace, čime bi centar ovog naselja dobio sadržaje prilagođene svakodnevnim potrebama građana ovog dela Zrenjanina.