Rešen komunalni problem na uglu ulica Pere Dobrinovića i Pančevačke

S obzirom na interesovanje javnosti i medija za problem deponije u dvorištu na uglu ulica Pere Dobrinovića i Pančevačke, iz zrenjaninske Komunalne policije saopšteno je da je danas taj problem rešen i deponija sanirana. U saopštenju, potpisanom od strane načelnika odeljenja komunalne policije, inspekcijsko - nadzornih poslova i vanrednih situacija Gradske uprave mr Igora Virijevića, se navodi da je problem rešen nakon zajedničke akcije Centra za socijalni rad Zrenjanin, JKP "Čistoća i zelenilo" i Odeljenja komunalne policije, inspekcijsko - nadzornih poslova i vanrednih situacija. 
 
   
 
"Neophodno je bilo prethodno zbrinuti stanare na pomenutoj lokaciji a nakon toga sanirati mesto divlje deponije, što je sve okončano danas, u prepodnevnim časovima" – navodi se u saopštenju. 
 
Podsećamo, nakon pritužbi građana i izveštavanja medija o problemu stvaranja deponije na toj lokaciji, u zajedničkom dvorištu, od strane jedne porodice socijalno ugroženih stanara koja je odbijala svaku vrstu saradnje i dogovora s komšijama, reagovale su nadležne službe i zajednički danas uspešno rešile ovaj problem.