Javni poziv za učešće u predstavljanju programa ''Evropa za građane i građanke'' u Zrenjaninu

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije, kao nacionalna kontakt tačka za program Evropske unije "Evropa za građane i građanke” u Srbiji, u saradnji sa Gradskom upravom grada Zrenjanina poziva organizacije civilnog društva, jedinice lokalne samouprave, obrazovne i kulturne institucije i druge zainteresovane aktere sa teritorije Republike Srbije, da prijave svoje predstavnike za učešće u prezentaciji programa "Evropa za građane i građanke”. 
 
Prezentacija se održava 27. marta 2017. godine u Zrenjaninu, u prostorijama Gradske uprave (Multimedijalna sala), Trg slobode, broj 10. Registracija učesnika počinje u 11:00 časova, a skup u 11:30 časova.
 
Cilj prezentacije je predstavljanje ciljeva i prioriteta programa Evropske unije "Evropa za građane i građanke”, upoznavanje sa njegovom strukturom i rokovima za podnošenje predloga projekata, kao i predstavljanje dosadašnjih rezultata učesnika iz Srbije. Na skupu će takođe biti prezentovan i rad Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom i podrška koju Kancelarija može pružiti civilnom i javnom sektoru.
 
Prijavljivanje za učešće vrši se isključivo elektronskim putem na adresu: sanja.atanaskovic@civilnodrustvo.gov.rs, najkasnije do petka 24. marta 2017. godine u 14:00 časova, sa naznakom "Prijava za prezentaciju EFC – Zrenjanin”. 
 
Opšti ciljevi programa "Evropa za građane i građanke” su doprinos razumevanju Evropske unije, njene istorije i različitosti, kao i promocija evropskog građanstva i unapređenje građanskog i demokratskog učešća na nivou EU. Za više informacija o programu EFC posetite sajt Kancelarije ili se obratite putem telefona (011) 31 30 968.