FED kup Srbija - Australija: ulaznice, teren, žrebanje, akreditacije...

Danas (četvrtak, 13.04.2017.) je počela prodaja karata za meč plej ofa Svetske grupe B Fed kup takmičenja  između selekcija Srbije i Australije. Ulaznice za ovaj susret mogu da se kupe na prodajnim mestima agencije “Eventim”, ili direktno sa sajta agencije:
 
Na sajtu se mogu naći i informacije o prodajnim mestima “Eventima” u Zrenjaninu.
 
 
Cena pojedinačnih karata iznosi 200 dinara, cena kompleta karata (za oba dana takmičenja) iznosi 300 dinara. U dane meča (22-23. april) karte će moći da se kupe samo na biletarnicama “Kristalne dvorane” (od 10.00 do 17.00 časova).
 
Prvog dana takmičenja (subota, 22. april) igraju se dva singl meča. Prvi singl meč počinje u 13 časova, drugi odmah po završetku prvog.
 
Drugog dana takmičenja (nedelja, 23. april) igraju se dva singl meča i dubl meč. Prvi singl meč počinje u 13 časova, sledi drugi singl i na kraju dubl.  
 
Dan uoči meča (petak, 21. april, u 13 časova), u Baroknoj sali Gradske kuće Zrenjanin biće obavljeno žrebanje i predstavljanje ekipa. 
 
 
 
U toku je postavljanje terena u “Kristalnoj dvorani”, i po prvi put u novoj zrenjaninskoj sportskoj hali igraće se i tenis, sigurno u izuzetnom sportskom ambijentu koji će, posredstvom direktnog TV prenosa, videti ljubitelji tenisa i sporta širom sveta. 
 
AKREDITACIJE 
 
Osoba u Teniskom savezu Srbije zadužena za izdavanje akreditacija je Neda Miletić, 064-6401204
Link za akreditacije:
 
 
FED kup reprezentacija Srbije
 

FED kup reprezentacija Australije
 
Selektorka reprezentacije Srbije Tatjana Ječmenica Jevtić saopštila je sastav našeg tima za ovaj meč. Za Srbiju će nastupiti Nina Stojanović (126. rangirana na WTA listi), Aleksandra Krunić (132), Ivana Jorović (173) i Dejana Radanović (329). Australiju predvodi 28. igračica sveta Daria Gavrilova, a uz nju nastupiće Ešli Barti (85), Desti Ajava (192) i Kejsi Delakava (91. u dublu na WTA listi), odlučila je selektorka Alisia Molik
 
Sudeći prema plasmanu igračica na WTA listi, Australija je favorit u ovom meču, ali se u FED kupu, kao i kod tenisera, u DAVIS kupu, nebrojeno puta pokazalo da to ne igra presudnu ulogu. Prednost domaćeg terena i verujemo, brojna i raspoložena zrenjaninska publika, mogu biti onaj faktor koji će “nadoknaditi” zaostatak naših igračica za Australijankama na rang-listi.