Zrenjaninski mališani uspešno ''probudili proleće'' (10 fotografija)

Uz učešće više od 500 mališana pesmom i igrom, u subotu je na Trgu slobode održana manifestacija "Buđenje proleća".
 
Obraćajući se velikom broju Zrenjaninaca koji su sa svojim mališanima došli da simbolično probude proleće, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić je istakao da je ovo najlepša slika koju možemo da pošaljemo sa glavnog gradskog trga, te da su mlada i talentovana deca najbolji ambasadori našeg grada. Gradonačelnik im je poželeo da lepo provedu dan i da naredne godine ova manifestacija bude još masovnija.
 
 
 
 
 
Manifestacija "Buđenje proleća" održana je četvrtu godinu za redom u organizaciji Grada Zrenjanina, Kulturnog centra i Turističke organizacije Grada Zrenjanina.
 
Na velikoj bini ispred Gradske kuće nastupili su Gradski hor Kulturnog centra Zrenjanina, hor "Sanjalice", udruženje "Kolegijum", hor Predškolske ustanove Zrenjanin, GPK "FREE Dance", pop rock hor "Supernova", "Kolorino stvaralaštvo", OSŠ "9. maj", SZOT "Moja sosa", KC "Svetozar Marković-Toza", baletska škola "Dimitrije Parlić", "Plesni centar Zrenjanin" i drugi. Program je paralelno pratio i nastup "Haos animatora" iz Novog Sada.
 
 
 
 
 
Na ovoj dečjoj manifestaciji i uloga voditelja prepuštena je najmlađima, Ivani Vukić i Ivi Krčmarov. Svim učesnicima, nakon dvočasovnog programa, dodeljene su zahvalnice, a sledeće druženje zakazano je dogodine, u isto vreme.