Otvaranje ''Lidla'' 11. oktobra u Zrenjaninu i još 11 gradova Srbije

Dugoočekivan početak rada poznatog trgovinskog lanca “Lidl” u Srbiji najavljen je iz te kompanije za naredni četvrtak, 11. oktobar, a istovremeno će biti otvoreno 16 prodavnica u 12 gradova. Među njima je i Zrenjanin, u kom je izgradnja objekta odavno završena, a uz Zrenjanince, priliku da obave prve kupovine u “Lidlu” u Srbiji imaće još građani Beograda, Bora, Kragujevca, Leskovca, Niša, Novog Sada, Smedereva, Sombora, Subotice, Užica i Šapca. 
 
Svečanost otvaranja objekta u Zrenjaninu, u Ulici Pere Dobrinovića 37, počinje toga dana u 7.15 časova, a od 8 časova “Lidl” se otvara i za potrošače. Ono što je takođe značajno, osim dolaska ovog trgovinskog brenda u Zrenjanin, jeste i da je u njemu posao dobilo 40 naših sugrađana. 
 
 
Iz kompanije podsećaju da je jedan od glavnih ciljeva da se potrošačima ponudi jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu je “Lidl” prepoznatljiv u svetu. Prve potrošače u “Lidl” prodavnicama dočekaće više od 1.000 prodavaca. Oni su, zajedno sa ostalim kolegama, u sklopu temeljnih priprema za otvaranje prošli višemesečne obuke kako bi odgovorili na potrebe potrošača. U trenutku otvaranja, u “Lidlu” će raditi više od 1.500 zaposlenih.Takođe, “Lidl” je za potrošače u Srbiji pripremio pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda, a na policama prvog savremenog diskonta će se naći jedinstveni “Lidl” brendovi, ali i proizvodi domaćih dobavljača.
 
Svečanom otvaranju “Lidla” u Zrenjaninu prisustvovaće i čelnici lokalne samouprave, kojima je danas stigao i zvaničan poziv za ovaj događaj.