''Medlab'' sproveo besplatnu akciju analize krvi penzionerima

Laboratorija ''Medlab'' Zrenjanin sprovela je danas humanitarnu akciju besplatne analize glukoze i lipidnog statusa u krvi namenjenu penzionerima sa najnižim primanjima u Zrenjaninu.
 
Akciji sprovedenoj u prostorijama Mesne zajednice "Gradnulica", a kojom je obuhvaćeno više od 20 penzionera, prisustvovali su zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac i dr sci. med. Milan Ubavić, osnivač MEDLAB-a.
 
 
 
Zamenik Santovac zahvalio se u ime Grada Zrenjanina laboratoriji "Medlab" i naveo da je to jedna od aktivnosti veoma značajna za starije sugrađane. On je podsetio i da se u Opštoj bolnici Zrenjanin jednom mesečno organizuju različiti besplatni pregledi, za šta takođe postoji veliko interesovanje sugrađana.   
 
Svetlana Blagojević iz Zavoda za laboratorijsku dijagnostiku "Medlab" ukazala je da je jedna od osnovnih vrednosti kompanije, od samog osnivanja do danas, društveno odgovorno poslovanje i ponašanje koje podrazumeva i odgovoran odnos prema zajednici u kojoj posluju. U tom cilju kreirali su filantropski projekat “Zajedno do zdravlja” koji realizuju u svim gradovima i opštinama na teritoriji AP Vojvodine u kojima posluju. 
 
 
 

 
Dobrivoje Mihajlov, predsednik Udruženje zrenjaninskih penzionera - Gradnulica, kazao je da su se penzioneri odazvali u velikom broju i da su za njih ovakve akcije od velikog značaja. 
- Veoma nam je drago da neko misli na nas i da nas se na ovaj način setio - rekao je Mihajlov, zahvalivši "Medlabu".