Компанија ''Линглонг'' организује сајмове запошљавања у Зрењанину

Компанија "Линглонг" је најавила да почетком новембра организује више сајмова запошљавања у оквиру образовних институција на територији Града Зрењанина. Циљ организовања сајмова је да се привуку млади и перспективни дипломци и ученици који ће моћи да испуне захтеве глобалног развоја компаније.

Компанија ''Линглонг'' организује сајмове запошљавања у Зрењанину

Од кандидата се очекује висок морал и способност, изражена комуникативност, предузимљивост, сналажљивост и одговорност. Представници компаније "Линглонг" ће на сајмовима кандидатима одржати кратку презентацију како би их упознали са самом компанијом, корпоративном културом, зарадом, могућностима за напредовање и стручним обукама и усавршавањем у иностранству. Након презентације извршиће се интервјуисање кадидата где ће заинтересовани моћи да попуне Образац пријаве за посао.   
 
Прво запошљавање кандидата очекује се већ почетком наредне године.
 
Компанија "Схандонг Линглонг" се бави производњом пнеуматика, а робна марка "Линглонг" спада међу 500 највећих брендова. Закључком Владе Републике Србије, пројекат изградње фабрике пнеуматика инвеститора "Схандонг Линглонг Тире Цо Лтд" у Зрењанину проглашен је за пројекат од значаја за Републику Србију.


 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5469/Linglong_kamen_0.jpg