Нова саобраћајница и асфалт у Игманској, нов тротоар у Железничкој

Настављају се радови на обнови и реконструкцији градских саобраћајница и улица, а путари су ових дана ангажовани у Игманској и Железничкој улици - у првој је изграђена потпуно нова саобраћајница, а у другој се обнавља тротоар. 
 
 
 
 
Град Зрењанин изашао је у сусрет захтевима становника Игманске улице, на територији МЗ “Болница - Берберско”. Та улица протеже се од супермаркета “Универекспорт” до Улице Фрање Клуза, односно пута који води ка градској депонији. У почетном делу је асфалтирана пре неколико година, а сада је трасирана и изграђена нова саобраћајница од раскрснице са Улицом Фрање Клуза, у дужини од 450 метара и ширине 3 метра. Радове су и на овој локацији извели радници предузећа “Пут - Инвест” из Сремске Каменице. 
 
Изградњом коловоза наставља се урбанизација и уређење тог дела града, где су у протеклом периоду саграђени стамбени објекти за смештај избеглих и расељених лица и за социјално становање, а у потпуности реконструисана и проширена Улица Фрање Клуза. 
 
 
 
 
У Железничкој улици, на територији МЗ “Жарко Зрењанин”, ради се нов тротоар у дужини од 530 метара, од Улице 7. јула до насеља “Бошко Буха” (“Дуваника”). У потпуности се уклања девастиран плочник, постављају ивичњаци за одвод атмосферских падавина и бетонира нова пешачка стаза, у фреквентној улици која је спона насеља “Бригадира Ристића” са “Дуваником” и бројним улицама у том делу месне заједнице МЗ “Жарко Зрењанин”. Извођач радова је зрењанинско предузеће “Еко Градња”. 
 
 
 
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5554/Igmanska_priprema_0.jpg