Асфалтиране још три улице у Мужљи, почела и изградња новог спортског центра

Градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић посетио је у недељу насеље Мужља и заједно са својим сарадницима и предаставницима Месне заједнице “Мужља” обишао асфалтиране улице, а затим и градилиште будућег спортског центра. 

У том делу града асфалтиране су Ђердапска, Винодолска и Макарска, за шта је из градског буџета издвојено око два милиона динара.

Градоначелник је подсетио да су прошле године асфалтиране и оближње - Ловћенска, Велебитска и Динарска улица. 

- Мање од годину дана је прошло од када смо у овом насељу асфалтирали још три улице. Веома сам задовољан што смо и ове године успели да издвојимо средства и обезбедимо становницима добар пут до својих кућа, а колико сам чуо, поједине улице пресвучене су асфалтом након више од педесет година. Градимо и отворени спортски центар овде у Мужљи, биће то прелепо фудбалско игралиште, а видите колико већ сада има деце на овом малом, помоћном терену, тако да верујем да ће ово место бити ново стециште омладине са територије града - рекао је градоначелник Јањић.

Представник Месне заједнице Владимир Комердељ захвалио је градоначелнику и Граду на обезбеђеним средствима и обављеном послу, истакавши да су становници задовољни што су улице до њихових кућа асфалтиране, али и због новог спортског центра који ниче у том делу Мужље и који ће окупљати младе, не само из тог приградског насеља, већ и са територије целог града.   

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5684/Muzlja_14-06-2020_0.jpg