Јавни позиви Фонда за пружање помоћи избеглим, прогнаним и интерно расељеним лицима - додела сеоских кућа и стипендирање средњошколаца

Повереник за избеглице и миграције у Градској управи града Зрењанина саопштава да је Фонд за пружање помоћи избеглим, прогнаним и интерно расељеним лицима из Новог Сада расписао јавни позив за пружање помоћи у стамбеном збрињавању избеглих, прогнаних и расељених лица путем доделе средстава за откуп сеоских кућа са окућницом. 
 
Такође, Фонд је објавио и јавни позив за доделу финансијске помоћи најуспешнијим ученицима средњих школа из избеглих и расељених породица на територији АП Војводине.
 
Право учешћа на овом јавном позиву имају ученици средњих школа који похађају први, други, трећи или четврти разред, или њихови родитељи који су имали или имају статус избеглих, прогнаних или расељених лица са боравиштем, односно пребивалиштем на територији АП Војводине.
 
Оба позива су отворена од 01. до 26. фебруара 2021. године.
 
Јавни позиви и обрасци за пријаву објављени су на сајту Фонда: www.fondirpvojvodine.rs, а могу се преузети и код повереника за избеглице и миграције у Градској управи града Зрењанина. 
               
Све додатне информације могу се добити на број телефона Фонда: 021/475-4295, упитом на е-mail uprava@fondirpvojvodine.rs, или на број телефона у Градској управи града Зрењанина: 023/ 315-0186

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5891/Grad_0.jpg