Гојковић и Сантовац на завршном концерту "Добар глас" у Ечки

Министарка културе Маја Гојковић и заменик градоначелника Зрењанина Саша Сантовац присуствовали су данас завршном концерту полазника Мастер кампа "Добар глас", одржаном у 12 сати у Католичкој цркви светог Јована Крститеља у Ечки. Наступили су Зрењанински камерни оркестар, и полазници кампа Андреј Балаж, Ката Стојановић, Вероника Мона Богић и Кристина Марушић.
- Зрењанин је оудувек био град уметника и уметности. У нашем граду основано је прво професионалнo позориште на овим просторима. Домаћин смо и оснивач бројних значајних фестивала. Наш камерни оркестар спада међу најбоље у Србији и региону. А улагања у културу представљају један од највећих приоритета града Зрењанина. У свему томе имамо велику подршку Републике, а с министарком Мајом Гојковић разговарао сам у могућностима унапређења сарадње - рекао је заменик градоначелника Зрењанина Саша Сантовац.
 
 
 
Мастер камп одржан је у Каштелу Ечка од 2. до 8. маја  у организацији Фондације "Добар глас". Четворо полазника кампа, Андреј Балаж, Ката Стојановић, Вероника Мона Богић и Кристина Марушић, одабрани су на конкурсу и имали су појединачне часове интерпретације са Немањом Радуловићем. Познати виолиниста полазнике је припремао за професионалну каријеру, концерте, интернационална такмичења.
 
Стипендије за полазнике обезбедила је Фондација "Добар глас".

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6010/Ecka_Santovac_Gojkovic_0.jpg