Избори за чланове савета и надзорних одбора у месним заједницама - позив градоначелника суграђанима

Избори за чланове савета и надзорних одбора месних заједница одржавају се сутра, 23. маја, а градоначелник Зрењанина Симо Салапура упутио је позив суграђанима да изађу на ове изборе.
 
"У недељу, 23. маја, од 7 до 20 часова, одржавају се избори за чланове савета и надзорних одбора у 29 месних заједница на територији Града Зрењанина.
 
Месне заједнице су основне јединице локалне самоуправе и прва адреса за покретање иницијатива у комуналној области, за указивање на проблеме и потребе дела града у ком живите.
 
Позивам вас да изађете на изборе, да гласате и бирате кандидате - своје комшије, познанике из зграде, из улице, из вашег краја - за које сматрате да ће вас најбоље представљати и на прави начин заступати ваше и заједничке интересе.
 
Локална самоуправа и ја лично, спремни смо да увек саслушамо глас грађана и да заједно са њима од Зрењанина, из дана у дан, стварамо лепше место за живот.
 
Заједно смо на истом послу - од месне заједнице до Градске управе - за бољи живот свих грађана Зрењанина!" - поручио је градоначелник Зрењанина Симо Салапура уочи сутрашњих избора у месним заједницама. 
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6036/SKupstina_Zrenjanin_18092020_0.jpg