Одржана седма седница Градског већа - од продаје грађевинског земљишта приходовано 35 милиона динара

Седница Градског већа, седма по реду одржана је данас у Градској кући, на дневном реду било је деветнаест тачака, од којих се осамнаест односило на отуђење грађевинског земљишта, а једна је била усвајање Предлога решења о висини накнаде за лиценцу за обављање енергетске делатности ЈКП “Градска топлана”.

 

 

Градоначелник Симо Салапура, који је председавао седницом, казао је да је продаја земљишта резултат огласа из априла ове године и да је данас формално завршена продаја грађевинског земљишта у индустријским зонама и земљишта за стамбену изградњу.

- Данас смо приходовали укупно 35 милиона динара на основу пристиглих понуда. Морам да истакнем да је био већи број понуда у односу на претходне године, како за парцеле за које су били заинтересовани инвеститори, али и за парцеле намењене за стамбену изградњу - рекао је он.

 

 

Градоначелник је рекао још и да велики број понуда осликава велику заинтересованост инвеститора ид а Зренајнин иде у добром правцу када је у питању привредни развој.

- Настављајући добрим трендом, ово је показатељ у ком правцу се крећемо. У наредном периоду трудићемо се да расположиво земљиште које имамо за упите наших инвеститора приведемо намени и продамо како би се даље наставио привредни развој - рекао је градоначелник Симо Салапура.   

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6100/7sednicaGV_0.jpg