Концерт Војвођанског симфонијског оркестра на градском тргу у недељу - "Бисери класичне музике"

У склопу летње турнеје по Војводини Војвођански симфонијски оркестар одржаће концерт на Тргу слободе у недељу, 15. августа, са почетком у 20.30 часова. 
 
Војвођански симфонијски оркестар одржао је концерт у Суботици, а након Зрењанина концерти ће бити организовани на трговима у Сремској Митровици (17. август), Сомбору (19. август) и Вршцу (21. август). 

 


Музичке вечери под називом „Бисери класичне музике“ донеће препознатљиве нумере симфонијског и оперског репертоара, које ће обогатити сјајни солисти – Драгана Радаковић (сопран), Љубица Вранеш (мецосопран), Драгољуб Бајић (бас). Посебну магију ће нам дати млада виолинисткиња, дванаестогодишња Лана Зорјан, једна од високо рангираних учесника престижног такмичења „Гранд призе виртуосо“ у Музикферајну у Бечу. За диригентским пултом ће бити Александар Којић, стални диригент оркестра опере Српског народног позоришта.
На овај начин Војвођански симфонијски оркестар ће наградити своју публику за верност и подршку током десет година свог рада под овим именом. 
Улаз је бесплатан!
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6150/face_2021_letnja_turneja_vso_Zrenjanin_00.jpg