Покрајински секретаријат за културу определио 32 милиона динара за набавку савремене аудио и расветне опреме у Културном центру Зрењанина

Покрајински секретаријат за културу, јавно информисање и односе са верским заједницама определио је 32.129.000 динара за набавку савремене аудио и расветне опреме, ради унапређења реализације садржаја у Културном центру Зрењанина. Захваљујући тим средствима, та зрењанинска установа културе обезбедиће најсавременије, функционалне и оптималне услове за реализацију сценских садржаја, чиме се обезбеђује и подизање квалитета и нивоа програма. Посебно ће, на овај начин, бити унапређени музички и концертни догађаји које организује Културни центар. 
 
Средства су добијена по основу расписаног јавног конкурса за финансирање пројеката унапређења културне инфраструктуре и опремања објеката културе у јавној својини у АП Војводини у 2022. години. 
 
 
 
Опрема која се набавља обухвата читав низ компоненти расветног и аудио система, почев од командног пулта и разводних ормара, преко система каблова и бежичних сетова за микрофоне, до инсталација на самој сцени и дворани Културног центра. Пројектом је предвиђено и подешавање и пуштање система у рад, као и стручна обука корисника за рад са аудио-пултом. 
 
Рок за испоруку опреме, монтажу, програмирање и пуштање система у рад је у наредна три-четири месеца. 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6522/Grad_00.jpg