Радови на државном путу између Перлеза и Тителског моста - 5,5 километара новог асфалта, планиран рок завршетка до краја маја

Јавно предузеће “Путеви Србије” инвеститор је радова на рехабилитацији на државном путу II А реда број 129, на деоници Тителски мост - Перлез. У питању је деоница дужине 5,5 километара, на једном од путева у најлепшем природном окружењу на територији Града Зрењанина, уз шумовито приобаље реке Бегеј и његово ушће у Тису, а потом обалом Тисе до друмско-железничког моста. 
 
 
 
 
Деоница је посебно значајна за становнике Перлеза и Книћанина, с банатске и Титела, с бачке стране, алтернативни је правац за Нови Сад, као и за излаз на ауто-пут Београд - Суботица, код Шајкаша. Иако планиран као пут зоном заштитног насипа уз Бегеј и Тису, фреквенција саобраћаја на њему, посебно теретног, проузроковала је оштећења и наметнула потребу за уградњом новог асфалта целом дужином.  
 
 
 
 
У току извођења радова, у периоду од 7 до 17 часова, саобраћај се одвија једносмерно наизменичним пропуштањем возила, регулисано ручно са заставицама. Ван времена извођења радова, саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем регулисано семафорима. Радови су обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом, а извођач је предузеће “Еко-градња” из Зрењанина. 
 
Планирани рок трајања радова је 31. мај 2022. године.
 
 
 

 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6534/asfaltiranje_0_Perlez.jpg