На Житном тргу синоћ свечано отворени „Дани пива“ – програм траје до 13. августа, а током викенда обезбеђене додатне аутобуске линије за насељена места

38. „Дани пива“ званично су отворени синоћ на Житном тргу, уз ватромет и здравицу пиву које ју је изговорио Првослав Заковски, а затим су уследили концерти Александре Радовић и Абба Трибјут бенда.

 


Манифестацију је отвореном прогласио градоначелник Симо Салапура пожелевши  свим посетиоцима да и на овогодишњим „Данима пива“ доживе лепе и незаборавне тренутке.
Казао је да је ова манифестација прилика да се покаже колико је Зрењанин отворен град и колико су Зрењанинци добри домаћини , али и да покажемо колико је Зрењанин окренут будућности.

 


- Сваки август је месец када се окупљамо у Зрењанину и показујемо колико имамо богат и садржајан програм. На овим 38. „Данима пива“ очекују нас музички спектакли, културни, спортски , забавни програми и разне манифестације на више од двадесет локација у граду – рекао је градоначелник напомињући да су смештајни капацитети већ попуњени.

 


Указао је и да Зрењанин има велику обавезу, а то је да оправда бренд „Најбоље из Војводине“ коју је „Данима пива“ доделио Покрајински секретар за привреду и туризам.

Програм овогодишњих „Дана пива“ траје до 13. августа, а комплетан програм доступан је на званичном сајту https://danipiva.rs/.

 

 


У току манифестације, тачније у петак, субота и недељу, обезбеђен је и полазак аутобуса из насељених места према граду и то према следећем распореду вожње:
ПОЛАСЦИ ПРЕМА ГРАДУ:
19:15 МЕЛЕНЦИ-ЕЛЕМИР - ЗРЕЊАНИН
19:00 ТОМАШЕВАЦ - БОТОС-БАН.ДЕСПОТОВАЦ-ЗЛАТИЦА - ЛАЗАРЕВО-ЗРЕЊАНИН
19:00 КНИЋАНИН-ПЕРЛЕЗ-СТАЈИЋЕВО - ЛУКИЋЕВО - ЕЧКА-ЗРЕЊАНИН
19:25 КЛЕК-ЗРЕЊАНИН
19:30 АРАДАЦ-ЗРЕЊАНИН


ПОВРАТАК У 00:00 СА АУТОБУСКЕ СТАНИЦЕ ЗРЕЊАНИН

Слике

  • /uploads/attachment/vest/7119/DANI_PIVA_2023_OTVARANJE_00.jpg