Vanja Grbić gost gradskih čelnika

Gradsku kuću posetio je danas Vanja Grbić i tom prilikom razgovarao sa čelnicima Grada Zrenjanina – gradonačelnikom mr Ivanom Bošnjakom, njegovim zamenikom Čedomirom Janjićem i Zlatanom Ankić članom Gradskog veća zaduženom za omladinu i sport.
Uvek je lepo doći kući, čovek prođe ceo svet, vidi da je tamo lepo, ali opet se vratiš kući i tu je najlepše – rekao je Grbić i podsetio da je u okviru ovogodišnjeg programa Odbojkaškog saveza Srbije organizovana akcija strit volej koja nije realizovana jer logistika nije završena na vreme, ali da je namera da se za iduću godinu posao uradi ozbiljnije kako bi se strit volej organizovao u što više gradova u Srbiji.
 
 
- Ono što je veoma dobro i što me raduje jeste da je Grad Zrenjanin samoinicijativno organizovao strit volej, onako kako smo se snašli, i odgovor je bio fantastičan budući da je u tome učestvovalo tri stotine dece što nama skreće pažnju o tome kakva je baza ovde i na koji način kako da se tome okrenemo – rekao je Grbić napominjući da je Zrenjanin grad koji je ušao u evropsku odbojkašku mapu.
Gradonačelnik Bošnjak kaže da je izuzetna čast ugostiti doajena, legendu srpske i svetske odbojke.
 
 
- On je gost ne samo kao istaknuti sportista već i kao uspešan poslovan čovek. Nadam se da će ovom inicijativom pokazati dobar primer i kooperativnost u budućim zajedničkim poslovima. Takođe, Vladimir Grbić uklapa se u našu viziju uspešnog čoveka koji je svoju karijeru posvetio kako sportu ztako i porodici, ali i zaštiti životne sredine i drugim dobrim vrednostima koje mladi, i ne samo mladi u našoj sredini, hoće i žele da neguju – rekao je Bošnjak.
Zlatana Ankić kaže da Grbić danas povezuje uspešne ljude našeg regiona, Evrope i sveta,a  kako je navela, ime Vanje Grbića otvara mnoga vrata.
- Saradnja sa njim u svakom segmentu može biti samo uspešna – dodala je ona.