Обавештење за грађане - почињу изјашњавања о квалитету пружања комуналних услуга, прве анкете на сајту ЈКП “Пијаце и паркинзи”

На основу Закона о комуналним делатностима и одговарајућим одлукама Града Зрењанина, јавна комунална предузећа су у обавези да омогуће грађанима, корисницима њихових услуга, да се изјасне о квалитету пружања комуналних услуга. 

Огласило се тим поводом ЈКП “Пијаце и паркинзи” и обавестило јавност да ће поступак изјашњавања корисника њихових услуга спровести у периоду од 30. октобра до 1. децембра 2020. године, путем анкете на сајту предузећа. 

На веб адреси www.pijaceiparkinzizr.rs, у делу “Пијаце” https://www.pijaceiparkinzizr.rs/anketa-pijace/ и делу “Паркинзи” https://www.pijaceiparkinzizr.rs/anketa-parkiranje/ , налазе се анкете, чије ће попуњавање послужити за прикупљање података и информација од значаја за сагледавање потреба корисника услуга и предузимања даљих активности у овој области. 

Мишљење грађана је важно и њихови одговори, исказани предлози и ставови биће размотрени, ради изналажења најбољих решења када је у питању квалитет вршења услуга од стране овог, као и других градских јавних комуналних предузећа. 

Ускоро ће и друга комунална предузећа, на својим сајтовима, поставити анкете за изјашњавање, о чему ће јавност такође бити обавештена.   

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5786/Grad_0.jpg